Yogainstruktør Jette Weimar

 

Min egen indgang til yoga startede da jeg var i starten af tyverne og havde et krævende og stresset job indenfor oliebranchen. For at lære at få mere ro ind i min hverdag meldte jeg mig til yoga på et hold hos Skandinavisk yogacenter.

 

Dengang var det meget mystisk og alternativt og ikke noget man snakkede højt om. Jeg blev overasket over hvor mange gode effekter yoga havde, både fysisk og mentalt. Det gav nogle effektive redskaber til at få indre ro samtidig med at det holdt min fysiske form ved lige.

 

På et senere tidspunkt da jeg var i fyrrene, var det galt med arbejdspres og stress igen og jeg meldte mig til et yogahold, denne gang hos Natha Yogacenter. Der blev der gået mere i dybden med yogaen som livsstil og jeg fortsatte med at lære denne geniale og ældgamle viden i nogle år.

 

Yoga ændrede min måde at se verden og leve på. Det har givet mig en behagelig ro i alt hvad jeg foretager mig, større tilfredshed og et positivt syn på verden. En viden om, at intet er umuligt og at den verden jeg lever i, er et produkt af mine egne tanker og handlinger.

 

På et tidspunkt blev jeg opfordret til at undervise i yoga og jeg sprang til.

Jeg havde da undervejs taget en toårig uddannelse i voksenpædagogik, undervisningslære og psykologi. En Reiki-mester indenfor healing og en uddannelse som fitness instruktør.

Desuden har jeg stor lyst til at videregive yogaen, da jeg ønsker at alle skal have glæde af de meget positive effekter den har.

 

Jeg har nu undervist i yoga i ca. 15 år, har mere end 7000 undervisningtimer bag mig og det er min levevej.

Det bliver dog aldrig rutine og jeg elsker hver eneste time jeg underviser.

Jeg følger med på diverse yoga blogs, yoga fora, den nyeste forskning og er på workshops med Danmarks højest certificerede yogi Simon Krohn, for hele tiden at lære mere, blive udfordret og til stadighed yde mit bedste.

 

For mig er yoga en fantastisk rejse, der aldrig ender.

 

- din instruktør i yoga og meditation, Odense